dissabte, 20 d’abril del 2013

La CNT escull nou Secretari General i trasllada la seu del seu Secretariat Permanent a Valladolid

La CNT reforça la seva aposta per la mobilització i la seva crida a treballadors, organitzacions sindicals i moviments socials per lluitar enfront dels atacs contra la classe treballadora.

La CNT ha escollit com a nou secretari general al company Pedro Serna, de 38 anys i treballador de la construcció, afiliat del SOV de Valladolid, on residirà en aquest nou període el secretariat permanent del Comitè Confederal.

L’elecció es va dur a terme per unanimitat en el ple confederal celebrat el passat 23 de març a Madrid, una vegada transcorreguts els dos anys de gestió de l’anterior secretariat, resident a Còrdova, que va ser escollit al X Congrés Confederal.

L’elecció d’un nou secretariat permet que, d’acord amb els principis llibertaris de la CNT, es dugui a terme la renovació i rotació en uns càrrecs de gestió que es nodreixen de la militància, ja que la CNT practica un sindicalisme sense alliberats i sense subvencions.


El ple confederal ha pres també importants acords per a la mobilització durant el 2013, redoblant l’aposta per la lluita al carrer i a les empreses com a única via per fer front a les polítiques del govern i de la patronal, parant especial atenció a la lluita contra la repressió.

Recordem que en els últims dos anys la CNT s’ha bolcat i pres la iniciativa en la mobilització i la lluita al carrer contra els atacs cap a la classe treballadora d’un govern al servei de la patronal i les institucions financeres europees. La CNT ha acordat continuar amb aquesta crida als treballadors i a altres organitzacions sindicals i moviments socials per lluitar plegats.

El nou secretari general prendrà possessió del seu càrrec a la reunió plenària del comitè confederal prevista per al proper 20 d’abril.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada