divendres, 19 d’abril del 2013

CNT muntarà una paradeta de llibres per a la diada de Sant Jordi

El proper dimarts, en motiu de la diada de Sant Jordi, el Sindicat d'Oficis Varis del Prat de Llobregat de la CNT, té previst sortir al carrer i muntar una paradeta de llibres. Allà ens podreu trobar venent llibres, regalant els periòdics Solidaridad Obrera, i repartint altre mena de materials divulgatius. Al costat de la Plaça de la Vila, en ple carrer Major estarem!

L'objectiu  promocionar l'autoformació intel·lectual i la consciència social entre els treballadors. Per això, a la parada de la CNT vendrem llibres relacionats exclusivament amb la temàtica social: sobre anarquisme, anarcosindicalisme, ecologisme, filosofia social, feminisme, historia del moviment obrer, naturisme... A més de trobar en la venda de llibres un mitjà per finançar les nostres lluites obreres

La CNT, que es nega a rebre cap tipus de subvenció estatal, s'autofinancia amb les quotes que paguem els i les afiliades al sindicat i amb l'organització d'actes públics culturals, com aquesta mateixa paradeta a la que ens estem referint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada